میوه های بومی و صنعت میوه در کانادا: از طعم های خاص تا تولیدات پیشرفته

به گزارش ذهن خاکستری، کانادا، کشوری که بیشتر به سرما، دریاچه‌های یخ‌زده و جنگل‌های انبوهش شناخته می‌شود، در دل طبیعت خود گنجینه‌ای از میوه‌های خاص و خوش‌طعم را جای داده است. برخلاف باور بسیاری، این سرزمین سردسیر با صنعت میوه‌ای پررونق، میزبان باغ‌هایی سرسبز در فصل‌های کوتاه تابستان و پاییز است. از سیب‌های شیرین گرفته تا بلوبری‌های وحشی که شهرت جهانی دارند، کانادا ثابت کرده که محدودیت‌های آب‌وهوایی مانعی برای تولید میوه‌های باکیفیت و سالم نیست. این مقاله نگاهی دارد به تنوع میوه‌های بومی کانادا، اهمیت آن‌ها در صنعت کشاورزی و نقش منحصربه‌فرد این کشور در تولید و صادرات این محصولات ارزشمند.

میوه های بومی و صنعت میوه در کانادا: از طعم های خاص تا تولیدات پیشرفته

میوه های بومی کانادا

در کانادا هم مثل بیشتر نقاط جهان، بعضی میوه های مخصوص آن کشور وجود دارد. به طور مثال طعم شیرین و ترد سیب کانادایی، توت فرنگی و یا بلوبری های تازه کانادایی می تواند، تجربه یک طعم لذیذ و لذت بخش را برای شما به ارمغان بیاورد. یکی از میوه های پر هوادار و خوشمزه کانادا بلوبری می باشد. بسیاری از مردم تصور می کنند. کشور کانادا به علت اینکه کشور سردسیری است و در آن پر از درخت های کاج و دریاچه های یخ زده وجود دارد. در فصل کوتاه تابستان و پاییز نمی توان باغ های پر از میوه و گل را مشاهده کرد. این یک باور غلط می باشد.

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

صنعت میوه در کانادا

صنعت میوه یکی از صنایع مهم غذایی کشور کانادا به شمار میرود. بیشتر انواع میوه در کانادا کاشته می شوند. بعضی از میوه ها مثل سیب، هلو، شلیل، گلابی، آلو سیاه، زردآلو، گیلاس، توت فرنگی، تمشک، کرانبری، بلوبری، انگور سیاه، کشمش و بعلاوه مویز می توان نام برد. با وجود کوتاه بودن فصل ها برای رشد میوه ها، صنعت میوه کانادا خودش را با شرایط آب و هوایی این کشور وفق داده است. تعداد زیادی از میوه ها در انتاریو جنوبی و جنوب شرقی استان بریتیش کلمبیا به فراوری می رسند. و از فصول بدون سرما به خوبی بهره می برند.

بخشی از فراوری میوه ها نیز در کبک و ماریتایمز انجام می گردد. با وجود اینکه فصل بدون سرما در آنها فقط 120 روز در سال می باشد. استان بریتیش کلمبیا بیشترین اندازه انگور، بلوبری و کرنبری را فراوری می کند. استان انتاریو بزرگترین فراوری کننده سیب می باشد. در کل میوه سیب ارزشمندترین میوه و محصول کانادا به شمار میرود. ولی با این وجود ارزش بلوبری های وحشی و بومی در حال سبقت از سیب می باشد.

بلوبری های وحشی بومی، میوه محبوب کانادا

از محبوب ترین میوه های بومی کانادا بلوبری های وحشی می باشند. که در جنگل های بومی کانادا رشد می کند. چند گونه متفاوت از بلوبری در کانادا یافت می گردد.که از خانواده Vaccinium می باشند. دو نوع رایج بلوبری وحشی کانادا، بلوبری مخملی (Vaccinume myrtilloides) و بلوبری کم بوش (Vaccinume angustifolium) می باشد. در واقع کانادا یکی از بزرگترین فراوریکنندگان بلوبری های وحشی در جهان می باشد. بلوبری خواص و مزایای بسیار زیادی را برای مصرف کنندگان دارد.

این میوه بالاترین مقدار آنتی اکسیدان در میان 100 میوه مختلف که مورد آزمایش قرار گرفته اند، را دارا می باشد. بلوبری دارای ویتامین های A C، E، کلسیم، پتاسیم و بعلاوه منیزیم می باشد. از دیگر مزایای بلوبری می توان به بهبود مهارت های حرکتی، مهار بعضی از سرطان ها، محافظت در برابر بیماری های قلبی، آسیب های ناشی از سکته مغزی، جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری، بهبود دید در شب، بهبود گوارش غذا، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بعلاوه پایین آوردن فشار خون نام برد. جالب است بدانید بیشتر در پرورش بلوبری هیچ نیازی به کود و مواد شیمیایی نمی باشد.

فراوری و نگهداری میوه در کانادا

کانادا با دادن راهکارهایی نو در زمینه محیط زیست، انبار کردن و فراوری میوه ها یکی از برترین ها در جهان به شمار میرود.

با وجود اینکه آب و هوای کانادا سرد می باشد. بعلاوه فصل رشد میوه ها کوتاه است. دانشمندان کانادایی سعی کردند تا پرورش انواع میوه های تازه، با بهبود شرایط مقاومتی و افزایش بازده را عملی کنند.

میوه های کانادا در شرایطی بسیار تمیز و سالم رشد می کنند. به علت وجود هوای سرد در کانادا کشاورزان از آفت کش ها، خیلی کمتر از بقیه کشورها استفاده می کنند.

فراوری کننده های میوه در کانادا بر جمعیت و رشد آفت ها نظارت کامل دارند. تا مطمئن شوند که حداقل مقدار آفت کش ها را در برترین زمان استفاده کنند.

فراوری کنندگان میوه در کانادا درحال توسعه و یکپارچه سازی دستورالعمل های فراوری محصولات میوه (IFP) برای بهتر کردن عملکرد خود می باشند.

آی اف پی (IFP) در ارتباط با دستورالعمل های بین المللی مثل EUREPGAP اروپا توسعه پیدا نموده و دیگر فراوری کنندگان را برای فراوری محصولات با کیفیت، با روشهای استاندارد زیست محیطی و استفاده حداقل از مواد شیمیایی تشویق می کنند.

سخن پایانی:

میوه‌های بومی کانادا، از بلوبری‌های وحشی گرفته تا سیب‌های شیرین و خوش‌طعم، نه‌تنها بخش مهمی از فرهنگ و تغذیه مردم این کشور هستند، بلکه نمایانگر توانایی این سرزمین در مقابله با چالش‌های طبیعی و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های اقتصادی و زیست‌محیطی است. با توجه به کیفیت بالا و روش‌های پایدار در تولید و نگهداری، میوه‌های کانادا جایگاه ویژه‌ای در بازار جهانی دارند. برای کسانی که به دنبال تجربه‌ای تازه از طعم‌های طبیعی و خاص هستند، سفر به کانادا و چشیدن میوه‌های این سرزمین می‌تواند خاطره‌ای لذت‌بخش و فراموش‌نشدنی به همراه داشته باشد.

انتشار: 5 بهمن 1403 بروزرسانی: 5 بهمن 1403 گردآورنده: greymind.ir شناسه مطلب: 785

به "میوه های بومی و صنعت میوه در کانادا: از طعم های خاص تا تولیدات پیشرفته" امتیاز دهید

1 کاربر به "میوه های بومی و صنعت میوه در کانادا: از طعم های خاص تا تولیدات پیشرفته" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه های بومی و صنعت میوه در کانادا: از طعم های خاص تا تولیدات پیشرفته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید