ثبت پتنت مربوط به جداسازی مواد خطرناک از محیط با یاری فناوری نانو

به گزارش ذهن خاکستری، شرکت اسپارک تکنولوژیز پیروز به ثبت پتنت مربوط به فناوری شده که با استفاده از آن می توان مواد خطرناک و مضرر را از محیط زیست جداسازی کرد. در این فناوری از گرافن استفاده شده است.

ثبت پتنت مربوط به جداسازی مواد خطرناک از محیط با یاری فناوری نانو

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، شرکت اسپارک تکنولوژیز (Sparc Technologies) حق ثبت اختراع فناوری مبتنی بر گرافن را در آمریکا بدست آورده است اختراعی که به محیط زیست و پایداری آن یاری شایانی می نماید.

این حق ثبت اختراع به شرکت اسپارک تکنولوژیز اجازه دسترسی به توانایی منحصر به فرد گرافن برای عملکرد در یک ماتریس متخلخل با عملکرد بالا و کارآمد برای حذف یون های فلزات سنگین از مایع یا گاز را می دهد.

آلودگی فلزات سنگین یکی از نگرانی های مداوم زیست محیطی برای جامعه مدرن است و توانایی حل این مشکل به شرکت امکان می دهد تا به بازار قابل توجهی دست پیدا کند.

اسپارک تکنولوژیز همچنین در حال آنالیز روش های متناسب سازی این فناوری برای تسهیل حذف گونه های آلی مزاحم از مایعات یا گاز است تا با این کار بتوان بر بسیاری از چالش های زیست محیطی که امروزه وجود دارد، تاثیر گذاشت.

مایک بارتلز، مدیر ارشد اجرایی، اعلام نمود: اعطای این حق ثبت اختراع، مجموعه فناوری اسپارک تکنولوژیز را در زمینه پایداری محیط زیست و اصلاح ضایعات افزایش می دهد.

وی می افزاید: این فناوری چند کاره مبتنی بر گرافن تحت این حق ثبت اختراع فرصتی برای توسعه راه چاره های زیست محیطی برای طیف گسترده ای از آلودگی های محیطی با تأثیر زیاد مانند جیوه و آرسنیک فراهم می نماید. مالکیت معنوی به قلب ارزش آفرینی اسپارک می رود و این شرکت در حال حاضر در حال تبادل نظر با شرکای تجاری برای توسعه بیشتر فناوری مربوط به این حق ثبت اختراع است.

از فناوری گرافنی اسپارک می توان برای استخراج مواد گرانبها از ضایعات نیز استفاده کرد. این تحقیق متمرکز بر تحقیقاتی است که نشان می دهد می توان از گرافن برای بهبود بازده قابل قبول استخراج صنعت از فلزات گرانبها و پایه استفاده کرد.

سال گذشته اسپارک خاطرنشان کرد روشی برای بازیافت طلا و نقره ارائه نموده است که در آن از تصفیه مبتنی بر گرافن استفاده می گردد. اسپارک تکنولوژیز نتایج حاصل از آزمایش های خود روی بازیافت طلا و نقره را ارائه نموده است که نشان می دهد میزان جذب این فلزات روی سطح جاذب ها، با افزایش میزان گرافن در جاذب های تجاری، افزایش می یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 تیر 1400 بروزرسانی: 21 تیر 1400 گردآورنده: greymind.ir شناسه مطلب: 92

به "ثبت پتنت مربوط به جداسازی مواد خطرناک از محیط با یاری فناوری نانو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت پتنت مربوط به جداسازی مواد خطرناک از محیط با یاری فناوری نانو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید