طراحی سایت با وردپرس یا لاراول ؟، فریلنس پروژه

به گزارش ذهن خاکستری، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که با هدف ساخت وب سایت ها، چه با استفاده از تم های قابل تنظیم یا ایجاد راه چاره های سفارشی ایجاد شده است. از سوی دیگر، لاراول یک فریمورک PHP است که برای ایجاد برنامه های کاربردی وب و انواع دیگر وب سایت ها استفافرق ده می گردد. بنابراین، چه زمانی باید یکی را بر دیگری انتخاب کنید؟ و چرا؟

طراحی سایت با وردپرس یا لاراول ؟، فریلنس پروژه

بیایید ببینیم در اینجا با چه چیزی سر و کار داریم.

موقعیتی را تصور کنید: مشتری بالقوه نو شما به تازگی با شما تماس گرفته است که آیا می توانید وب سایت نو او را بسازید. و سفارش ساخت سایت خود را به شما میدهد او یک سفرنامه نویس مشتاق است و می خواهد قبل از سفرش به گواتمالا در انتها یک ماه وبلاگ خود را راه اندازی کند.

از چه چیزی برای ساخت وب سایت او استفاده می کنید؟

وردپرس

یا

لاراول

اکنون این را تصور کنید: مشتریان بالقوه شما کارآفرینانی با فناوری هستند که به تازگی استارت آپ نو خود را راه اندازی نموده اند که نشان دهنده یک سرویس رزرو آنلاین پیچیده با ویژگی های خلاقانه جالب است. آنها یاری شما را برای توسعه وب سایت می خواهند و به آن احتیاج دارند که بی عیب و نقص باشد.

چه چیزی را برای انجام پروژه آنها انتخاب می کنید؟

وردپرس

لاراول

اگر به تازگی به عنوان یک توسعه دهنده وب آغاز نموده اید و در خصوص پاسخ ها مطمئن نیستید، به جای درستی آمده اید. این مقاله قرار است برای شما مفید باشد. با این حال، حتی اگر در حال حاضر یک توسعه دهنده ماهر هستید، ممکن است برای شما نیز مفید باشد. پس حالا ما را رها نکن.

اصول اولیه

هنگام برخورد با معضل بین وردپرس و لاراول، می توانید با آنالیز ماهیت این ابزارها آغاز کنید تا درک بهتری از قابلیت های آنها داشته باشید.

وردپرس یک CMS منبع باز رایگان بر پایه PHP و MySQL است. در سال 2003 به وسیله بنیانگذاران آن مت مولنوگ و مایک لیتل منتشر شد. امروزه بیش از 60 میلیون وب سایت از وردپرس استفاده می نمایند که 30 درصد از 10 میلیون مکان برتر وب را شامل می گردد که آن را به محبوب ترین CMS در دنیا تبدیل می نماید.

وردپرس با استفاده از یک سیستم مبتنی بر موضوع اجرا می گردد و از معماری افزونه پیروی می نماید که بیش از 55000 افزونه مختلف را ارائه می دهد. می توانید از آنها برای اصلاح تم ها بهره ببرید، یا می توانید یک وب سایت را از ابتدا بسازید و آن را به یک راه چاره سفارشی و متناسب با احتیاجها تبدیل کنید.

علاوه بر بسته نرم افزار WordPress.org برای رایانه شخصی شما، برنامه های تلفن همراه بومی نیز وجود دارد که به وسیله سیستم عامل های اصلی مانند Android، iOS، WindowsOS و Blackberry پشتیبانی می شوند.

لاراول یک چارچوب PHP منبع باز رایگان است که به وسیله تیلور اتول ایجاد شده است. این برنامه با هدف انجام آسانتر وظایف پیچیده ساخته شده است و هدف اصلی آن توسعه برنامه های کاربردی وب است. لاراول از معماری بسته های ویژگی پیروی می نماید و بر اساس مجموعه ای از مؤلفه ها/کتابخانه های PHP قابل استفاده مجدد به نام Symfony است.

فریلنس پروژه مجموعه انجام پروژه وطراحی لوگو با برترین طراحان لوگو و برنامه نویسی

توسعه دهندگان در سراسر دنیا عمدتاً با این جمله موافق هستند که تیلور اوتول کار بزرگی با لاراول انجام داده است. لاراول از زمان راه اندازی اولیه خود در سال 2011، موفقیت هایی را در جامعه توسعه دهندگان تجربه نموده است. آخرین نسخه فریم ورک - Laravel 5 که تحت نسخه PHP 7 منتشر شد - برترین فریمورک PHP در GitHub است.

مشابهت ها و تفاوت ها

وقتی صحبت از تجربه کاربری (UX) می گردد، هم وردپرس و هم لاراول وب سایت هایی ایجاد می نمایند که عبارتند از:

عملکردی

قابل استفاده

قابل درک است

قابل مدیریت

به عبارت دیگر، آن ها هم کاربر محور هستند و هم به ساخت وب سایت هایی با کاربری آسان که مدیریت آن ها نیز ساده است، اختصاص داده شده اند. محبوبیت آنها در این واقعیت نهفته است که هر دو دلالت بر سادگی، شفافیت و کارایی در راه چاره های وب دارند.

و چه تفاوت هایی دارند؟

برای آغاز، وردپرس یک سیستم است، لاراول یک چارچوب است.

وردپرس از پیش ساخته شده است اما تم های قابل تنظیمی را ارائه می دهد که می توانید از آنها بهره ببرید و مطابق با احتیاجهای خود (یا مشتری خود) تنظیم کنید. پلاگین های مختلف به همین منظور عمل می نمایند و به ایجاد تجربه کاربری غنی تر و مدیریت بهتر محتوا یاری می نمایند.

از سوی دیگر، لاراول ویژگی های مختلفی را ارائه می دهد، عمدتاً برای کارهای پیچیده ای که در طول فرآیند توسعه وب سایت ایجاد می شوند، مانند احراز هویت، تأیید، مدیریت داده ها و غیره.

مزایای وردپرس عبارتند از:

ساختار سازگار با موتور جستجو

مدیریت لینک یکپارچه

ساختار پیوند دائمی را تمیز کنید

امکان اختصاص چندین دسته به پست ها

فیلترهای اتوماتیک برای قالب بندی و استایل بندی متن در پست ها

ویرایش محتوا هم در یک ویرایشگر بصری و هم در یک ویرایشگر متنی مبتنی بر HTML

ویژگی های قابل تنظیم با استفاده از افزونه ها

ادغام آسان خدمات شخص ثالث

جامعه حمایتی بزرگ در سراسر دنیا

مزایای لاراول عبارتند از:

ساختار سازگار با توسعه دهنده که به وسیله اسناد بیش از حد پشتیبانی می گردد

پیاده سازی سیستم احراز هویت

فرآیند اعتبارسنجی و مجوز ساده برای برنامه های وب

وظایف اتوماتیک به راحتی قابل مدیریت است

سازگاری در انتقال پایگاه داده

استقرار سریع و بدون دردسر برنامه ها

ویژگی های قابل تنظیم با استفاده از بسته ها

ادغام آسان خدمات شخص ثالث

جامعه حمایتی بزرگ در سراسر دنیا

چگونه انتخاب کنیم؟

اگر ایجاد یک سفرنامه نویس ما را از موقعیت فوق به یاد دارید؟ خوب، اگر او یک وبلاگ می خواهد و سریع به آن احتیاج دارد، ما معتقدیم که باید با وردپرس بروید.

چرا راه چاره بهتری خواهد بود؟

وردپرس در برخورد با بسیاری از محتوایی که وب سایت آینده قرار است نگهداری کند، بسیار بهتر است. بعلاوه، اگر صاحب آن وب سایت مهارت های فنی قوی نداشته باشد، مدیریت پست ها را بعدا آسان تر می نماید.

علاوه بر این، اگر مشتری شما بخواهد، به عنوان مثال، یک بسته سئوی همه کاره در وب سایت خود پیاده سازی گردد، می توانید از آن افزونه خاص برای وردپرس بهره ببرید و کار مدیران وب سایت را کمتر وقت گیر کنید.

به هر حال، پلتفرم سازگار با موتورهای جستجو، یکی از مهم ترین مزایای وردپرس است. دانستن این موضوع که وبلاگ ها برای خواندن و دنبال کردن تا حد امکان مخاطب قرار دارند، امکان مشاهده آنلاین بالاتر علت دیگری برای انتخاب این سیستم خواهد بود.

همین امر در خصوص سایر وب سایت های مبتنی بر محتوا، مانند پورتال های رسانه ای، نمونه کارها آنلاین، وب سایت های تک صفحه ای، پلت فرم های مختلف وب، ارائه های آنلاین برای شرکت های کوچکتر و میانه و سایت های مشابه صدق می نماید.

در صورت توسعه یک برنامه وب

در صورتی که با یک برنامه کاربردی وب و الزامات پیچیده ای سروکار دارید که قبلاً هرگز از سوی مشتریان خود ندیده اید (کارآفرینان متصور ما در زمینه فناوری را به خاطر دارید؟)، ممکن است بخواهید لاراول را انتخاب کنید. چرا؟ خوب، هدف اصلی لاراول این است که کار توسعه دهنده را برای مسائل پیچیده در برنامه های وب آسان کند، بنابراین به سادگی ممکن است در این نوع کوشش ها به شما یاری کند.

اگر در حال توسعه یک برنامه مدیریت داده در مقیاس بزرگ، ابزاری نوآورانه برای همکاری تیمی از راه دور، نمایندگی آنلاین دنیای و هر چیزی شبیه به آن هستید، لاراول ممکن است راه چاره بهتری نیز باشد.

با این حال، برای اینکه گیج نشوید، ما پیشنهاد نمی کنیم که نمی توانید یک وب سایت پیچیده از ابتدا با استفاده از وردپرس بسازید. البته می توانید و بدون شک می توانید آن را به یک مکان وب سفارشی تبدیل کنید.

لطفاً به خاطر داشته باشید که وردپرس به تازگی اولین افزونه خود را برای برنامه های کاربردی وب مترقی (PWA) منتشر نموده است. استفاده از PWA ها اخیراً در حال افزایش است زیرا آنها جایگاه یکی از مهم ترین روندهای توسعه در سال 2018 را دارند.

از سوی دیگر، چندین برنامه کاربردی وجود دارد که می تواند به شما در ایجاد سیستم مدیریت محتوا به طور خاص برای لاراول یاری کند، مانند PyroCMS، Statamic، OctoberCMS، Quarx و غیره.

در مجموع، زمانی که با توسعه برنامه های کاربردی وب سروکار دارید، می توانید این را به عنوان یک توصیه دنبال کنید - برای برنامه های سبک و میانه که ممکن است بخواهید از وردپرس بهره ببرید، و برای پروژه های سنگین می توانید به جای آن لاراول را انتخاب کنید. .

اگر یک فروشگاه اینترنتی بسازید

منبع: اتاق
انتشار: 9 شهریور 1401 بروزرسانی: 9 شهریور 1401 گردآورنده: greymind.ir شناسه مطلب: 515

به "طراحی سایت با وردپرس یا لاراول ؟، فریلنس پروژه" امتیاز دهید

1 کاربر به "طراحی سایت با وردپرس یا لاراول ؟، فریلنس پروژه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی سایت با وردپرس یا لاراول ؟، فریلنس پروژه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید