طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

به گزارش ذهن خاکستری، چیکن استراگانف جزو دسته بندی استراگانف ها و غذایی مجذوب نماینده از سرزمین روسیه است. جالب است بدانید، استراگانف نام یکی از پادشاهان روسیه بوده است. آشپز سلطنتی برای اولین بار این غذا را تهیه کرد و نام پادشاه را روی آن گذاشت. اصولاً این غذا را به همراه پاستا سرو می نمایند ولی چیکن استراگانف به تنهایی هم یک غذای کامل است.اندازه پروتئین این غذا به علت استفاده از مرغ، قارچ و خامه بالا است. به همین علت، این غذا می تواند خوراک مناسبی برای ورزشکاران باشد. خامه و روغن موجود در غذا، کالری آن را کمی بالا برده است ولی با تنظیم تغذیه و ایجاد یک تعادل، می توانید با خیال راحت آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

اگر هنوز با طرز تهیه انواع استراگانف آشنا نیستید، این غذای لذیذ می تواند یک آغاز خوب برای شما باشد. فقط در عرض 30 دقیقه می توانید این غذای لذیذ را از اجاق به سر سفره خود ببرید. این غذا، طعم های قوی و مجذوب نماینده قارچ، خامه و مرغ را با هم ترکیب نموده و یک شاهکار می سازد. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه چیکن استراگانف را برای 4 نفر توضیح می دهیم. دقت کنید که برای تهیه این غذا در مقادیر کمتر یا بیشتر، می توانید میزان مواد را به یک نسبت تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف

  • 1 قاشق غذاخوری روغن (ترجیحاً روغن زیتون)
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و هم دمای محیط
  • 400 گرم قارچ خرد شده (در میزان ای شبیه به تکه های مرغ)
  • 2 عدد پیاز خرد شده (ترجیحاً به صورت خلالی)
  • 2 حبه سیر له شده یا خرد شده به صورت بسیار ریز
  • 3 تکه سینه مرغ خرد شده (بدون استخوان و پوست)
  • 300 میلی لیتر عصاره مرغ (می توانید از ترکیب پودرهای آماده با آب جوش هم بهره ببرید)
  • 250 میلی لیتر خامه ترش (به صورت آماده وجود دارد ولی می توانید در منزل هم آن را تهیه کنید.) قابل جایگزینی با ماست یا سس مایونز (به علت کالری بالا، توصیه نمی گردد.)
  • 1 قاشق غذاخوری پوره (یا رب) گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری سس خردل (به دلخواه)
  • نمک، فلفل و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه چیکن استراگانف

برای تهیه این غذای خوشمزه، ضروری است بعد از تهیه مواد اولیه به اندازه لازم، مراحل زیر را با دقت و پشت سر هم پیش ببرید. مراحل عبارتند از:

تفت دادن قارچ ها

  • در یک ماهیتابه پهن و نچسب، روغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. دقت کنید که روغن به اندازه کافی داغ گردد تا قارچ ها آب نیندازند. قارچ ها، پیاز و سیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید تا وقتی که پیازها طلایی شوند.
  • توصیه می گردد برای جلوگیری از سیاه شدن رنگ قارچ ها، هنگام تفت دادن اندازه کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید. دقت کنید که میزان آبلیمو به قدر تغییر طعم غذا نباشد. همه محتویات ماهیتابه را به یک ظرف منتقل نموده و کنار بگذارید.

تفت دادن مرغ ها

  • مرغ ها را به خوبی شستشو داده و در میزان های یکسان و نسبتاً کوچک خرد کنید. ماهیتابه را روی حرارت برگردانید و تکه های مرغ را به مدت 6 الی 7 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. دقت کنید که مرغ ها بیش از حد پخته و خشک نشوند.
  • می توانید در این مرحله یکی از تکه های مرغ را برای اطمینان از پختگی به میزان مناسب، تست کنید. سپس عصاره مرغ، پوره گوجه، خردل و پاپریکا را به مرغ ها اضافه کنید. در همین مرحله نمک و فلفل را هم به اندازه لازم بهره ببرید. اگر چاشنی دیگری را هم مدنظر دارید که طعمش با چیکن استراگانف هماهنگ است، در همین مرحله اضافه کنید.

مخلوط کردن مواد

  • ترکیبی که در مرحله اول تهیه کردید (قارچ و مخلفاتش) را به مخلوط مرغ اضافه کنید. حرارت ماهیتابه را کمی بالا ببرید. صبر کنید تا محتویات آغاز به جوشیدن نمایند، سپس درجه حرارت را کاهش دهید. خامه و سبزیجات (ریحان، ترخون یا مواردی از این قبیل به دلخواه خودتان) را اضافه کنید.
  • حالا اجازه دهید تا مواد به مدت 8 الی 10 دقیقه با حرارت ملایم پخته شوند. این مدت زمان به ترکیب طعم ها با یکدیگر یاری می نماید. هر از گاهی به آرامی مواد را به هم بزنید تا زمانی که خامه کمی سفت گردد. از حالت خامه می توانید به جا افتادگی و آماده شدن غذا پی ببرید.

مرحله آخر

طعم چیکن استراگانف را امتحان نموده و در صورت احتیاج، ادویه و چاشنی ها را کم و زیاد کنید. پس از امتحان کردن نهایی طعم و مزه غذا، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید تا دمای غذا کمی کاهش پیدا کند. می توانید از چند برگ نعنا یا پنیر چدار برای تزئین غذای لذیذ خود بهره ببرید. سپس آن را به ظرف جداگانه انتقال داده و سرو کنید. توصیه می گردد چیکن استراگانف را روی پاستا ریخته و همراه با آن میل کنید. نوش جان!

چند نکته درمورد چیکن استراگانف

می توانید چیکن استراگانف را تا 5 روز درون طرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. برای تنظیم این غذا در رژیمتان، مثلاً می توانید آن را با یک سالاد کم کالری میل کنید. به ازای میل کردن هر یک وعده از این غذا، مقادیر تغذیه ای به صورت زیر است:

  • 220 کالری
  • 11 گرم چربی
  • 23 گرم پروتئین
  • 9 گرم کربوهیدرات
  • 3 گرم قند

جمع بندی

همانطور که ملاحظه می کنید، غذای چیکن استراگانف در عین لذیذ بودن، غذای مغذی و نسبتاً کاملی هم هست. حتماً طعم این غذای مشهور بین المللی را امتحان کنید تا تبدیل به یکی از هواداران آن شوید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 7 خرداد 1401 بروزرسانی: 7 خرداد 1401 گردآورنده: greymind.ir شناسه مطلب: 435

به "طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید