آشپزی

در منزل با مواد طبیعی خوش بو کننده هوا بسازید.
خوش بو کننده های هوا معمولا برای برطرف بوی کهنگی و نم یا صرفا جهت افزایش طراوت فضای خانه و معطر کردن اتاق ها مورد استفاده قرار می گیرند. خوش بو کننده های هوا با رایحه ها و برندهای مختلف در بازار موجود هستند. اما شما می توانید به راحتی و در منزل با مواد طبیعی...

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه
چیکن استراگانف جزو دسته بندی استراگانف ها و غذایی مجذوب نماینده از سرزمین روسیه است. جالب است بدانید، استراگانف نام یکی از پادشاهان روسیه بوده است. آشپز سلطنتی برای اولین بار این غذا را تهیه کرد و نام پادشاه را روی آن گذاشت. اصولاً این غذا را به همراه...

مقاله: طرز تهیه آش رشته نذری برای 90 یا 100 نفر
قبل از تهیه آش رشته، حبوبات را از 24 ساعت قبل نیم پز کنید. اگر فرصت کمی برای آشپزی دارید، می توانید مقداری جوش شیرین در حبوبات خود ریخته تا سریع تر پخته شوند. همچنین سبزی های آش رشته خود را هم شسته، خرد کنید و کنار بگذارید.

چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟
خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ
در صورتی که تمایلی به خوردن غذا های تند ندارید، فلفل قرمز را از دستور غذا حذف کنید.

طرز تهیه دسر بیسکوییت و توت فرنگی، خوشمزه و مجذوب کننده
دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. در این میان دسر های میوه ای به علت عطر و طعمی که میوه تازه دارد، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و هواداران خاص خود را دارند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها...

این میوه ها را با معده خالی نخورید
بیشتر مردم تصور می نمایند که همه میوه ها بی عیب هستند و می توانند به اسم جایگزینی سالم برای صبحانه مصرف شوند؛ این یک اشتباه مشترک است که همه انجام می دهند؛ زیرا بعضی از آن ها حاوی کالری اضافی هستند و نمی توان آن ها را با معده خالی خورد.

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به 2 روش
برای تهیه کمپوت توت فرنگی به آب، شکر، وانیل و توت فرنگی احتیاج است. با تهیه کمپوت توت فرنگی می توانید این میوه پر خاصیت را برای مدت طولانی تری نگه داشته و مصرف کنید.

طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه
خبرنگاران | سرویس آشپزی - کورن داگ (Corn Dog) یک هات داگ است که با لایه ای از خمیر آرد ذرت پوشانده شده و در روغن فراوان سرخ می شود. این فست فود حدود 180 سال پیش، اولین بار در ایالات متحده آمریکا پخته شد و به تدریج در تمام دنیا، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. اما...