آشپزی

2 طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت بدون تلخی، شکرک و کپک

مربای پوست گریپ فروت با آن عطر مجذوب کننده و طعم دلپذیری که دارد، یکی از خوش طعم ترین است. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت و همه فوت و فن های تهیه این مربا آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص نحوه درست کردن مربا...

22 آبان 1401

طرز تهیه کیک به؛ کیک خوشبوی پاییزی

خبرنگارانـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک به ازجمله کیک های میوه ای است که برای تهیه آن از میوه به تازه استفاده...

22 مهر 1401

طرز تهیه کره سیب به دو روش

این روزها وقتی به میدان­ های تره بار و میوه فروشی­ ها می ­رویم متوجه می ­شویم که حال و هوای پاییزی بیش از هر زمانی به شهر آمده است. حالا کم کم میوه­ های پاییزی جای هلو و انگور و شلیل را می ­گیرند. اما سیب میوه­ ا برای تمام فصول است و این بار قرار است با طرز...

15 شهریور 1401

طرز تهیه تاکو گوشت همراه ویدیو

تاکو معروف ترین غذای مکزیکی است که با نان مخصوص درست و با مواد مختلفی پر می شود. مکزیکی ها معتقدند راز تهیه تاکوی فوق العاده در نان و سسی است که همراه آن سرو شده و کامل کننده طعم و مزه تاکو است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تاکو گوشت را به شما آموزش دهیم....

15 شهریور 1401

طرز تهیه انواع اسموتی توت فرنگی کافی شاپی به 10 روش

اسموتی توت فرنگی از محبوب فصل گرما است که می توانید به روش های مختلف و در ترکیب با انواع میوه و سایر ترکیبات دیگر آن را تهیه کنید. این به خوبی از پس برطرف عطش بر می آید. اسموتی توت فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی هم است. در این مطلب از مجله خبرنگاران...

23 تیر 1401

طرز تهیه اسموتی شکلاتی؛ خنک و دلچسب

خبرنگارانـ اسموتی یا نرم نوش نوعی نوشیدنی است که از مخلوط میوه و سبزیجات تازه با یخ، آب، شیر و مواد شیرین کننده مانند عسل یا شکر تهیه می شود. تفاوت اسموتی با آب میوه در این است که اسموتی دارای بافت میوه است و آبکی نیست. در فصل تابستان و با گرم شدن هوا آب...

16 تیر 1401

در منزل با مواد طبیعی خوش بو کننده هوا بسازید.

خوش بو کننده های هوا معمولا برای برطرف بوی کهنگی و نم یا صرفا جهت افزایش طراوت فضای خانه و معطر کردن اتاق ها مورد استفاده قرار می گیرند. خوش بو کننده های هوا با رایحه ها و برندهای مختلف در بازار موجود هستند. اما شما می توانید به راحتی و در منزل با مواد طبیعی...

23 خرداد 1401

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

چیکن استراگانف جزو دسته بندی استراگانف ها و غذایی مجذوب نماینده از سرزمین روسیه است. جالب است بدانید، استراگانف نام یکی از پادشاهان روسیه بوده است. آشپز سلطنتی برای اولین بار این غذا را تهیه کرد و نام پادشاه را روی آن گذاشت. اصولاً این غذا را به همراه...

7 خرداد 1401

مقاله: طرز تهیه آش رشته نذری برای 90 یا 100 نفر

قبل از تهیه آش رشته، حبوبات را از 24 ساعت قبل نیم پز کنید. اگر فرصت کمی برای آشپزی دارید، می توانید مقداری جوش شیرین در حبوبات خود ریخته تا سریع تر پخته شوند. همچنین سبزی های آش رشته خود را هم شسته، خرد کنید و کنار بگذارید.

13 دی 1400

چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

12 آبان 1400

مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

در صورتی که تمایلی به خوردن غذا های تند ندارید، فلفل قرمز را از دستور غذا حذف کنید.

25 مهر 1400

طرز تهیه دسر بیسکوییت و توت فرنگی، خوشمزه و مجذوب کننده

دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. در این میان دسر های میوه ای به علت عطر و طعمی که میوه تازه دارد، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و هواداران خاص خود را دارند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها...

19 مرداد 1400

این میوه ها را با معده خالی نخورید

بیشتر مردم تصور می نمایند که همه میوه ها بی عیب هستند و می توانند به اسم جایگزینی سالم برای صبحانه مصرف شوند؛ این یک اشتباه مشترک است که همه انجام می دهند؛ زیرا بعضی از آن ها حاوی کالری اضافی هستند و نمی توان آن ها را با معده خالی خورد.

31 تیر 1400

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به 2 روش

برای تهیه کمپوت توت فرنگی به آب، شکر، وانیل و توت فرنگی احتیاج است. با تهیه کمپوت توت فرنگی می توانید این میوه پر خاصیت را برای مدت طولانی تری نگه داشته و مصرف کنید.

11 تیر 1400

طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کورن داگ (Corn Dog) یک هات داگ است که با لایه ای از خمیر آرد ذرت پوشانده شده و در روغن فراوان سرخ می شود. این فست فود حدود 180 سال پیش، اولین بار در ایالات متحده آمریکا پخته شد و به تدریج در تمام دنیا، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. اما...

17 خرداد 1400