آشپزی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با 3 روش ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با 3 روش ساده و خوشمزه

کدو حلوایی یا به اصطلاح خودمانی همان کدو تنبل، از جمله محصولات ویژه فصل پاییز است که آن را با شکل های مختلفی نیز تزیین می نمایند. خواص کدو حلوایی بی شمار است. درصد بالایی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارد، به حفظ ایمنی بدن یاری می نماید و بر حفظ سلامت...

27 آبان 1402
دانستنی های اسپانیا و برترین زمان سفر

دانستنی های اسپانیا و برترین زمان سفر

پاییز یک زمان جادویی در اسپانیا و برترین فصل سفر به اسپانیا است، زیرا هوا همچنان دلپذیر است و جمعیت گردشگران آغاز به کم شدن می نماید.

22 مهر 1402
خواص بادرنجبویه آنتی اکسیدان و آرامبخشی قوی

خواص بادرنجبویه آنتی اکسیدان و آرامبخشی قوی

گیاهان بادرنجبویه در بعضی منطقه ها دارای اهمیت فرهنگی هستند. در منطقه ها خاصی از آسیا، بادرنجبویه در طب سنتی چینی استفاده های بسیاری دارد.

26 خرداد 1402
در مسافرت چه غذایی درست کنیم؟

در مسافرت چه غذایی درست کنیم؟

بسیاری از افراد آشپزی کردن در سفر را دوست ندارند و خوردن غذای رستوران ها، انواع کنسرویجات و غذا های آماده سوپرمارکتی را به تلف کردن وقت خود برای آشپزی در سفر ترجیح می دهند. اما اگر از آن دسته افرادی هستید که به سلامت غذا های جاده ای و رستوران ها اعتماد...

12 خرداد 1402
ببینید ، پخت وپز میلیاردی در جنگل

ببینید ، پخت وپز میلیاردی در جنگل

این گزارش روایتی ماجراجویانه از سفر به استان گلستان و جنگل های باستانی هیرکانی است ؛ جایی که زیر درختان بلوطش الماسی سیاه پنهان است.اپیزود سوم آشپزی در جنگل

17 اردیبهشت 1402
شکر سفید یا شکر قهوه ای کدام یک را انتخاب کنیم؟

شکر سفید یا شکر قهوه ای کدام یک را انتخاب کنیم؟

شکر یا قند با مزه شیرینش که برای تقریبا همه افراد مطبوع است، به همه نوع غذا و نوشیدنی افزوده می گردد، اما مصرف بیش از حد آن هم به بیماری های مانند چاقی و دیابت می انجامد.

30 فروردین 1402
طرز تهیه انار بیج با مرغ گیلانی؛ مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه انار بیج با مرغ گیلانی؛ مجلسی و خوشمزه

یکی از خورشت های بی نظیر شمالی که این بار قرار است با مرغ تهیه گردد و طعم و مزه بی نظیری دارد.

30 بهمن 1401
طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری همراه ویدیو

طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری همراه ویدیو

لذت آشپزی درست کردن غذاهای هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه می شوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذاهای خوشمزه است که با مواد ساده ای تهیه شده و می تواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانی هایتان باشد. با طرز...

5 دی 1401
2 طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت بدون تلخی، شکرک و کپک

2 طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت بدون تلخی، شکرک و کپک

مربای پوست گریپ فروت با آن عطر مجذوب کننده و طعم دلپذیری که دارد، یکی از خوش طعم ترین است. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت و همه فوت و فن های تهیه این مربا آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص نحوه درست کردن مربا...

22 آبان 1401
طرز تهیه کیک به؛ کیک خوشبوی پاییزی

طرز تهیه کیک به؛ کیک خوشبوی پاییزی

خبرنگارانـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک به ازجمله کیک های میوه ای است که برای تهیه آن از میوه به تازه استفاده...

22 مهر 1401
طرز تهیه کره سیب به دو روش

طرز تهیه کره سیب به دو روش

این روزها وقتی به میدان­ های تره بار و میوه فروشی­ ها می ­رویم متوجه می ­شویم که حال و هوای پاییزی بیش از هر زمانی به شهر آمده است. حالا کم کم میوه­ های پاییزی جای هلو و انگور و شلیل را می ­گیرند. اما سیب میوه­ ا برای تمام فصول است و این بار قرار است با طرز...

15 شهریور 1401
طرز تهیه تاکو گوشت همراه ویدیو

طرز تهیه تاکو گوشت همراه ویدیو

تاکو معروف ترین غذای مکزیکی است که با نان مخصوص درست و با مواد مختلفی پر می شود. مکزیکی ها معتقدند راز تهیه تاکوی فوق العاده در نان و سسی است که همراه آن سرو شده و کامل کننده طعم و مزه تاکو است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تاکو گوشت را به شما آموزش دهیم....

15 شهریور 1401
طرز تهیه انواع اسموتی توت فرنگی کافی شاپی به 10 روش

طرز تهیه انواع اسموتی توت فرنگی کافی شاپی به 10 روش

اسموتی توت فرنگی از محبوب فصل گرما است که می توانید به روش های مختلف و در ترکیب با انواع میوه و سایر ترکیبات دیگر آن را تهیه کنید. این به خوبی از پس برطرف عطش بر می آید. اسموتی توت فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی هم است. در این مطلب از مجله خبرنگاران...

23 تیر 1401
طرز تهیه اسموتی شکلاتی؛ خنک و دلچسب

طرز تهیه اسموتی شکلاتی؛ خنک و دلچسب

خبرنگارانـ اسموتی یا نرم نوش نوعی نوشیدنی است که از مخلوط میوه و سبزیجات تازه با یخ، آب، شیر و مواد شیرین کننده مانند عسل یا شکر تهیه می شود. تفاوت اسموتی با آب میوه در این است که اسموتی دارای بافت میوه است و آبکی نیست. در فصل تابستان و با گرم شدن هوا آب...

16 تیر 1401
در منزل با مواد طبیعی خوش بو کننده هوا بسازید.

در منزل با مواد طبیعی خوش بو کننده هوا بسازید.

خوش بو کننده های هوا معمولا برای برطرف بوی کهنگی و نم یا صرفا جهت افزایش طراوت فضای خانه و معطر کردن اتاق ها مورد استفاده قرار می گیرند. خوش بو کننده های هوا با رایحه ها و برندهای مختلف در بازار موجود هستند. اما شما می توانید به راحتی و در منزل با مواد طبیعی...

23 خرداد 1401
طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه

چیکن استراگانف جزو دسته بندی استراگانف ها و غذایی مجذوب نماینده از سرزمین روسیه است. جالب است بدانید، استراگانف نام یکی از پادشاهان روسیه بوده است. آشپز سلطنتی برای اولین بار این غذا را تهیه کرد و نام پادشاه را روی آن گذاشت. اصولاً این غذا را به همراه...

7 خرداد 1401
مقاله: طرز تهیه آش رشته نذری برای 90 یا 100 نفر

مقاله: طرز تهیه آش رشته نذری برای 90 یا 100 نفر

قبل از تهیه آش رشته، حبوبات را از 24 ساعت قبل نیم پز کنید. اگر فرصت کمی برای آشپزی دارید، می توانید مقداری جوش شیرین در حبوبات خود ریخته تا سریع تر پخته شوند. همچنین سبزی های آش رشته خود را هم شسته، خرد کنید و کنار بگذارید.

13 دی 1400
چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

12 آبان 1400
مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

در صورتی که تمایلی به خوردن غذا های تند ندارید، فلفل قرمز را از دستور غذا حذف کنید.

25 مهر 1400
طرز تهیه دسر بیسکوییت و توت فرنگی، خوشمزه و مجذوب کننده

طرز تهیه دسر بیسکوییت و توت فرنگی، خوشمزه و مجذوب کننده

دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. در این میان دسر های میوه ای به علت عطر و طعمی که میوه تازه دارد، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و هواداران خاص خود را دارند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها...

19 مرداد 1400
تعداد: (23)