طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری همراه ویدیو
به گزارش ذهن خاکستری، لذت آشپزی درست کردن غذاهای هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه می شوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذاهای خوشمزه است که با مواد ساده ای تهیه شده و می تواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانی هایتان باشد. با طرز تهیه این لقمه خوشمزه و مجذوب کننده همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لقمه سوخاری پنیری
- ژامبون گوشت 500 گرم
- ژامبون بیکن گوشت و مرغ 500 گرم
- سیب زمینی پخته سه عدد بزرگ
- ژامبون خرد شده نصف پیمانه
- پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
- خامه صبحانه خرید آنلاین نصف پیمانه
- پنیر پارمسان خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
- پنیر ورقه ای گودا یک بسته
- آرد سفید یک پیمانه
- تخم مرغ بزرگ دو عدد
- پودر سوخاری یک پیمانه
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
- پاپریکا دودی یک قاشق چای خوری
طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری
مرحله اول
برای آغاز سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
مرحله دوم
ژامبون خرد شده، پیازچه، پاپریکا دودی و خامه صبحانه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درآخر نمک و فلفل بپاشید و بعد از کمی هم زدن پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. کاسه را کنار قرار دهید.
مرحله سوم
یک تخته آشپزی روی میز کارتان قرار دهید. یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر ورقه ای گودا روی ژامبون قرار دهید. سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم نموده و تکه ها را روی هم بچینید. یازده بار دیگر این کار را تکرار کنید.
مرحله چهارم
حالا هر تکه را به یاری ژامبون بیکن لقمه پیچ کنید.
مرحله پنجم
کف قالب فر را یک کاغذ نسوز قرار دهید و مواد داخل کاسه را کف قالب فر به طور یکنواخت پهن کنید. کمی از مواد را نگهدارید.
مرحله ششم
حالا لقمه ها را به ترتیب داخل مواد فرو کنید. مواد به جای مانده را روی لقمه ها بریزید و به یاری لیسک یا ته قاشق پخش کنید.
مرحله هفتم
قالب را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد از 30 دقیقه با چاقو کمی بزرگتر از لقمه ها دور تا دور آن ها ببرید و از هم جدا کنید. سپس به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
لقمه های سوخاری پنیری را داخل یک بشقاب مناسب سرو نموده و با انواع سس مثل سس گوجه فرنگی خانگی، سس پاپریکا مجارستانی و سس فلفل تند نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله