طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه

به گزارش ذهن خاکستری، خبرنگاران | سرویس آشپزی - کورن داگ (Corn Dog) یک هات داگ است که با لایه ای از خمیر آرد ذرت پوشانده شده و در روغن فراوان سرخ می شود. این فست فود حدود 180 سال پیش، اولین بار در ایالات متحده آمریکا پخته شد و به تدریج در تمام دنیا، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. اما کورن داگ پنیری، کورن داگی است که در آن قبل از آغشته کردن هات داگ ها با خمیر آرد ذرت، از پنیر موزارلا، گودا یا چدار استفاده می شود؛ در این مطلب با طرز تهیه یک کورن داگ پنیری فوق العاده با ما همراه باشید.

طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه

کورن داگ پنیری

مواد لازم برای تهیه 16 عدد کورن داگ
سوسیس هات داگ متوسط16 عدد
آرد ذرت120 گرم
آرد سفید120 گرم
تخم مرغ1 عدد
شیر235 میلی لیتر
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
شکر30 گرم
نمک1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر (اختیاری)1/2 قاشق چای خوری
پودر خردل (اختیاری)1 قاشق چای خوری
پنیر چدار یا گوداچند ورق
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
سیخ چوبی16 عدد

دستور تهیه

  1. آرد سفید، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، شکر و فلفل را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. شیر و تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
  4. سپس روغن را در تابه ای با دیواره بلند ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حسابی داغ شود و دمای آن به 175 درجه سانتی گراد برسد.
  5. سیخ های چوبی را در هات داگ ها فرو کنید و سپس یک ورقه پنیر به دور آن بپیچید، طوری که پنیر به اطراف آن ها بچسبد.
  6. سپس هات داگ ها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  7. پس از 20 دقیقه، هات داگ ها را از فریزر خارج کنید و در مایه کورن داگ بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند.
  8. کورن داگ های پنیری را در روغن داغ قرار دهید و حدود 3 الی 4 دقیقه صبر کنید تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
  9. کورن داگ پنیری سرخ شده را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

کورن داگ ها را در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ، سس مایونز یا هر نوع سس دلخواهی، به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید.

نکته: وجود شکر در مواد مایه کورن داگ، نه تنها باعث شیرین شدن آن نمی شود بلکه باعث می شود کورن داگ ها پس از سرخ شدن، خوشرنگ تر شوند.

سخن آخر

هرچند کورن داک پنیری خوراکی خوشمزه است که غالبا مورد توجه بچه ها و نوجوانان قرار می گیرد، ولی متخصصان تغذیه مصرف بیش از اندازه آن را توصیه نمی کنند. اینگونه فست فود ها ارزش غذایی کمی داشته و باعث چاقی و اضافه وزن می شوند. البته ناگفته نماند که با تهیه کورن داگ با سوسیس خانگی و یا طبخ آن در فر، می توانید از خوردن غذایی سرشار از پروتئین و فیبر لذت ببرید. لازم به ذکر است که شما می توانید این کورن داگ لذیذ را به عنوان فینگر فود برای جشن های تولد تهیه کرده و سرو کنید.

در صورت داشتن سوال یا پیشنهاد، از طریق قسمت نظرات و پرسش ها با ما در ارتباط باشید.

منبع: setare.com
انتشار: 17 خرداد 1400 بروزرسانی: 17 خرداد 1400 گردآورنده: greymind.ir شناسه مطلب: 32

به "طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید