طرز تهیه تاکو گوشت همراه ویدیو
به گزارش ذهن خاکستری، تاکو معروف ترین غذای مکزیکی است که با نان مخصوص درست و با مواد مختلفی پر می شود. مکزیکی ها معتقدند راز تهیه تاکوی فوق العاده در نان و سسی است که همراه آن سرو شده و کامل کننده طعم و مزه تاکو است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تاکو گوشت را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز یک سوم پیمانه
- کنسرت ذرت یک چهارم پیمانه
- فلفل هالوپینو یک چهارم پیمانه
- گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه
- سیر خرد شده دو حبه
- تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
- گرانول پاپریکا یک قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک قاشق چای خوری
- گرانول چیلی یک قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- آرد ذرت 200 گرم
- آرد سفید 100 گرم
- روغن ذرت دو قاشق غذاخوری
- آب ولرم یک پیمانه
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی تند خرید آنلاین به میزان لازم
- سس خردل خرید آنلاین به میزان لازم
- سس چیلی تای خرید آنلاین به میزان لازم
طرز تهیه تاکو گوشت
مرحله اول
برای شروع تهیه تاکو گوشت ابتدا داخل یک کاسه بزرگ آرد ذرت و آرد سفید را الک کنید. سپس روغن ذرت و آب ولرم را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر به دست نرم و یکدستی به وجود آید.
مرحله دوم
میزانی آرد روی سطح میز کارتان بپاشید و خمیر را وردنه بزنید تا قطرش حدود سه میلی متر شود. حالا از یک قالب گرد که قطرش حدود 15 سانتی متر است کمک بگیرید و خمیر تاکو گوشت را قالب بزنید. دورتادور قسمت های اضافی خمیر را بگیرید تا اگر امکانش را دارد، یک خمیر دیگر به دست بیاورید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه کوچک تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. خمیر های تاکو گوشت را به ترتیب داخل روغن قرار دهید و بعد از چهار تا پنج ثانیه به کمک دو تا قاشق دو طرف آن را بلند کنید تا خمیر تاکو حالت هلالی پیدا کند. همه خمیرها را به همین شکل سرخ کنید و سراغ آماده کردن مواد تاکو بروید.
مرحله چهارم
میزانی روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت چرخ کرده تاکو گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله پنجم
به ترتیب تخم گشنیز، فلفل سیاه، گرانول پاپریکا، پودر دارچین، گرانول چیلی و نمک را به گوشت تاکو گوشت اضافه کنید.
مرحله ششم
فلفل دلمه ای را به صورت رشته ای ببرید و همراه ذرت، فلفل هالوپینو و گشنیز خرد شده به مواد تاکو گوشت اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله هفتم
سیر را ریز خرد کنید و در این مرحله از پخت تاکو گوشت به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد با هم تفت خورده و مزه ها خورد هم فرایند.
مرحله هشتم
حالا مواد تاکو گوشت را داخل خمیر ریخته و روی آن سس گوجه فرنگی تند، چیلی تای و سس خردل بریزید. نوش جان! این تاکوی خوشمزه را می توانید با سس مکزیکی تند و آتشین سرو کرده و در کنار آن یک پیش غذای مکزیکی مثل سوپ سرد مکزیکی در نظر بگیرید.
منبع: کتاب کاله